Dansbandssidan.com firar 2 år idag!

För exakt 2 år sedan den 15/8 2011 så bestämde jag mig för att starta www.dansbandssidan.com. Dansbandsmusik har jag lyssnat på sedan 4 års ålder och jag kände att jag vill få fler till att börja lyssna på musiken och även hjälpa till så gott jag kan i dansbandsbranschen. Ja ansåg att vi inte hade en riktig dansbandssida som erbjuder allt, det vill säga musik, evenemang, nyheter, bilder, tävlingar, dansbandspris, nostalgi, samt en kille som är ute på turné 30 gånger om året där jag filmar, fotar och möter danspupliken o.s.v och jag ångrar inte en sekund att jag startade sidan. På fredag är jag på plats i Malmö för att dela ut Dansbandspriset till Titanix som vann tävlingen här på sidan, mer info om priset under länken "Dansbadspriset 2013" här på sidan. Som ett tack till er alla som väljer att besöka sidan samt för att fira 2 års dagen så erbjuder jag just nu 16 tävlingar här på sidan av högsta kvalitet så tävla gärna!


"Dansband är livet, livet är dansband" 

Jag vill tacka er alla som väljer att besöka Dansbandssidan.com och hoppas även att ni gör det i fortsättningen. Passar även på att tacka alla företag, dansband, skivbolag m.f.l som ställer upp för Dansbandssidan och dessa kan ni se under länken sponsorer här på sidan. / Christian / Ansvarig för sidan

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter