Remembers gör en nystart!

Remembers gör en nystart!

Under hösten 2012 så valde några fd medlemmar att pröva vingarna för andra jobb, Mattias valde därför att sätta sig ner och fundera hur han skulle göra och kom fram till att Jaaaa nu kör vi, Mattias älskar musiken och är inte känd för att ge upp så lätt. Mattias lyckades hitta bra killar och dom trivs verkligen jättebra med varandra och det är trots allt det viktigaste. Remembers är tillbaka för att stanna! I skrivande stund så jobbar Remembers även för fullt med att spela in bandets första full-CD som dom hoppas kunna ha färdig till hösten.    

Remembers är ett dansband från Småland med sikte på framtiden och de stora scenerna. 
Varumärket Remembers speglar en enorm spelglädje med ett fräscht sound som sätter publiken i centrum.


Vill ni få mer information om Remembers klicka på loggan nedan för att komma till deras nya hemsida. Remembers hemsida kommer inom 24 timmar att återigen få adressen www.remembers.se  / Christian på Dansbandssidan.com                                                                                                                                                                                    

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter