En kväll med Stensons på Törringelund!

Igår söndagen den 11/8 besökte jag Törringelund som ligger mellan Malmö och Svedala. Denna kväll var det Stensons som stog för musiken och det var även premiär för min del att för 1a gången lyssna och se Stensons "Live". Denna kväll blev kanon bra och det svängde bra om grabbarna i Stensons, dom bjöd på gammalt och nytt i musikväg. Jag passade givetvis på att filma under kvällen och en av filmerna kan ni se här nedan " Det regnar mot mitt fönster". I pausen blev det dom goda mackorna som Törringe serverade under pausen samt en kopp kaffe och allt detta smakade toppen bra!  Det var 1a men inte sista gången jag besöker Stensons efter en fin kväll. Tack till Törringelund och tack till Stensons som dessutom ställde upp med skivor till Dansbandssidan.com som ni kan tävla om under länken "tävlingar" här på sidan. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter