Dansbandssidan.com tar semester!

Hej alla dansvänner. Efter att ha uppdaterat Dansbandssidan.com i princip varje dag sedan den 15/8 2011 så tar jag semester från och med imorgon den 11/7 och cirka 2 veckor framåt. Jag ska nämligen iväg och jobba en sväng oc kommer då inte att kunna uppdatera hemsidan så mycket som jag vill. Ni kan fortfarande tävla på hemsidan där det just nu ligger ett par stycken olika tävlingar. Dansbandssidan.com firar 2 år den 15/8 och detta kommer givetvis att uppmärksammas, mer om det i början på Aug. Jag vill passa på att önska er alla en fortsatt trevlig sommar och ni som ska ut och dansa på bland annat Dansbandsveckan i Malung ni får ha det så trevligt. Massa filmer från Ekebofestivalen är nu uppladdade och finns här. Dansbandssidan.com siktar vidare och hemsidan kommer givetvis att ånga vidare mot nya mål. Men jag kände att en semester efter alla ställen jag har besökt under nästan 2 år samt allt vad Dansbandssidan.com har inneburit för tjänar några dagars ledighet.


Ikväll den 10/7  väntar Landskrona Karnevalen och Bob Stevens som bjuder upp till dans 21.30 och på Stortorget spelar Danne Stråhed / Välkommen 


Nästa Turné för Dansbandssidan.com blir den 26/7 då  Claes Lövgrens och Barbados bjuder upp till dans på Helsingborgsfestivalen 2013. Hoppas vi ses där / Christian 

Jag och Lasse Sigfridsson / Ängelholm den 5/7 2013
Jag och Lasse Sigfridsson / Ängelholm den 5/7 2013

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter