Ekebofestivalen 2013 en succé!

Christian på Dansbandssidan.com var på plats under 2 dagar på Ekebofestivalen 2013. Det började i torsdags den 4/7 med dansbanden Matz Bladhs, Voize, Pex and the Boys och Zlipperz. redan under mjukstarten under torsdagen så var det mycket folk på plats för att vara en torsdag. Alla banden var 100% laddade denna kväll och stämningen var på topp. Under fredagen fanns många dansband på plats på festivalen, bland annat Drifters, Sannex, Casanovas och Mingos. Jag fick för 1a gången träffa underbara Mingos och även lyssna på dom "live" för 1a gången väldigt duktiga och hemskt trevliga. Under kvällen fick jag även för 1a gången lyssna på Drifters och det går ju inte att bli besviken på detta band som gång på gång levererar till 100% och alltid är på gott humör rakt igenom kvällen.  Det snackades även om den bästa fredagen publik mässigt för Ekebofestivalen genom alla 18 åren som festivalen pågått. Under torsdagen samt fredagen delade jag även ut speciall gjorda polkagrisar till alla dansbanden på festivalen och detta uppskattades mycket. Ekebofestivalen och Ekebo som arrangör är det bästa som jag skådat, 100% service och välorganiserad festival rakt igenom. Det är 4e året i rad som jag besöker festivalen och jag kommer verkligen tillbaka 2014 med Dansbandssidan.com. På fredagen fanns även Thorleif på plats som  konferencier och jag tog chansen att snacka med Thorleif en stund. Jag fanns även på plats på torget i Ängelholm under lördag förmiddag där dansbandet Canyons bjöd upp till dans, Lasse Sigfridsson körde även ett par låtar tillsammans med Canyons och Thorleifs körde ett par "Solo" låtar. Jag vill passa på att tacka Jonas och gänget för allt ni ställt upp med till mig och Dansbandssidan.com (imponerande) TACK TACK. 

Bilder från Ekebofestivalen 2013 finns under länken "Media/Musik" här på Dansbandssidan.com. Filmer från festivalen kommer att läggas in på Dansbandssidan.com på Facebook. / Christian 

Sannex på Ekebofestivalen 2013
Sannex på Ekebofestivalen 2013

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter