Idag börjar Ekebofestivalen!

Ekebofestivalen 2013

Idag torsdag den 4/7 drar Ekebofestivalen igång och håller på i dagarna 3 tills den 6/7 03.00. Det är 18e året som Ekebofestivalen har hållt på och ikväll bjuder Voize, Matz Bladhs, Zlipperz samt Pex and the Boys upp till dans. För övrigt program dom kommande dagarna "Klicka på bilden under"  Givetvis finns Dansbandssidan.com på plats under dom 1a 2 dagarna och bilder samt filmer från festivalen kommer att komma in på sidan under söndagen. Vill man följa vad som händer under festivalen kan man göra det genom Instagram sök på "dansbandssidan" / Christian på Dansbandssidan.com 4-5-6 JULI 2013
Ekebofestivalen i Munka Ljungby startade 1996. I år blir det den 18:e gången.
Dansbanden dominerar festivalen. Här finns Sveriges bästa och största band.
Även cover- och partyband har sin plats på Ekebofestivalen.
Totalt under tre dagar spelar c:a 25-30 band. 

 
 

Godis till dansbanden kommer att delas ut under torsdag samt fredag av Christian på Dansbandssidan.com
Godis till dansbanden kommer att delas ut under torsdag samt fredag av Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter