Ny skiva med Ann-Cathrine Wiklander!

Ann-Cathrine har med sin rena klara röst haft stora framgångar med sin sång inte minst på Svensktoppen där hon intog första platsen med melodin "Kärleken" och även uppföljaren "Vänd inte ryggen åt en vän" gick upp på 1:a plats. Framgångarna på Svensktoppen fortsatte med ytterligare flera låtar på listan. Hon var även med i flera av de populäraste TV-programmen som: "Allsång på skansen" , "Bingolotto", "Café Norrköping" m.fl. Under många år låg hon lågt med sångframträdande p.g.a familjeskäl med sommaren 2012 lyckades Erik Lihm övertala henne att göra comeback. Ann-Cathrine var inte svårövertalad för hon föll direkt för hans fina pianospel. Erik var ju en av medlemmarna i Vikingarna under 20 år. Han har även skrivit låtar under åren till våra största dansband och artister.

Låtskrivandet har gått i vågor men när han träffade Ann-Cathrine tog det ny fart och dom har redan skrivit 5 låtar tillsammans. 3 av dem finns med på denna CD som är en försmak av en kommande full CD. Den fjärde låten "Äntligen är vi tillsammans" har Erik ochså skrivit (text: Monica Forsberg) så heter även det uppskattade program som Ann-Cathrine och Erik gör för en sittande publik.

Skivan inehåller fyra låtar:

"Du" - en innerlig stilla vals.
"Äntligen är vi tillsammans" - dansmusik när den är som bäst.
"All min kärlek" - en vacker ballad som berör.
"Alltid vid din sida" - en hit enligt många som hört den.


Tävla om skivan genom att maila till dansbandssidan@hotmail.com och svara på följande fråga: Vart spelar Erik och Ann Cathrine den 28/6? Glöm ej att lämna adress / Dansbandssidan.com 


För mer information besök www.eriklihm.se el anncathrine.123minsida.se218044764

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter