Christer Sjögren till Frituna!


EMI är mycket glada och stolta att hälsa Christer Sjögren hjärtligt välkommen tillbaka till Frituna! Christers underbara baryton och varma scenpersonlighet har firat stora triumfer och gjort honom till en av landets mest folkkära och älskade artister.

  ”Det är  jättekul och spännande att vara tillbaka på Frituna!” säger ChristerSjögren. ”Jag har många underbara minnen från mina år här både med Vikingarna och som soloartist och känner en härlig och positiv entusiasm från det nya teamet på Frituna”.

Vikingarna sålde makalösa 11 miljoner album under sin långa karriär och bandet gjorde sin sista spelning 2004. Första soloalbumet med Christer Sjögren kom redan 1989, och sedan dess har han visat en imponerande mångsidighet som artist. Pop, schlager, country, rock’n’roll, andliga sånger,  visor, julskivor – Christer har alltid varit öppen för nya utmaningar.

  ”Vi ser verkligen fram mot det nya samarbetet med  Christer Sjögren”, säger Figge Johansson, katalog- och säljansvarig på EMI. ”Förutom att vara en av Sveriges mest älskade artister så är  Christer en synnerligen inspirerande, passionerad och ödmjuk person. Calle Kindbom på Frituna och jag är mycket stolta över förtroendet”.

Christer Sjögren börjar inom kort förarbetet med sitt nya album på Frituna.

På bilden ses fr.v. Figge Johansson, katalog- och säljansvarig EMI Sverige, Stefan Blom, Chairman & President EMI Nordic, Christer Sjögren och Calle Kindbom, Frituna

Stockholm den 17 juni 2013

 

För närmare information:  Calle Kindbom, Frituna: calle.kindbom@emimusic.com

www.christersjogren.se

www.facebook.com/emimusicsweden


Här på Dansbandssidan.com kan ni även se min hyllning till Christer Sjögren som jag gav till honom på Ekebofestivalen 2012. "Klicka på länken lite av varje"

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter