Titanix vinnare av Dansbandspriset 2013!

Titanix blev vinnare av Dansbandspriset 2013 efter en grundomgång med 21 dansband och sedan final mot 6 andra dansband. Under finalen kom det in 1250 röster och dessa kan ni se under länken "Dansbandspriset" här på sidan. Jag vill passa på att tacka er alla som röstat och Titanix kommer att få 5000:- som jag tar ur egen ficka samt detta diplom som ni ser nedan inramat och en special designad t-shirt. Priset kommer att delas ut den 18e el 19e Juli el skickas till bandet / Christian 

Dansbandspriset är ett pris ja instiftat helt själv för att jag vill värna och hjälpa dansbanden och även ge ett tack till dom som ställt upp med en skiva till sidan som ja sedan tävlat ut här på sidan. Förra året vann Drifters. / Christian / Ansvarig för Dansbandssidan.com 

Titanix bokas genom Nöjeskällan och deras skivbolag är EMI.

www.titanix.info
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter