Dansbandssidan.com önskar alla besökare en trevlig nationaldag!

Christian på Dansbandssidan.com vill passa på att önska alla besökare en trevlig nationaldag. Jag är just nu ute till sjöss och jobbar och kommer hem 18/6. Då kommer Dansbandssidan.com att uppdateras som vanligt igen. Jag hoppas ni väljer att kika in på sidan även om det inte blir så mycket uppdateringar under denna period med vänlig hälsning Christian

Sveriges nationaldag, även svenska flaggans dag, firas den 6 juni varje år och är en helgdag i Sverige. Nationaldagen firas till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung 1523 och Sverige blev ett självständigt land. Även 1809 års regeringsform (som gällde fram till ikraftträdandet av 1974 års regeringsform) utfärdades den 6 juni.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter