Succé för tävlingarna på Dansbandssidan.com!

Jag ville bara passa på att tipsa om alla tävlingar som Dansbandssidan.com erbjuder. Varje år tävlas över 300 vinster ut på sidan och tävlingarna är väldigt uppskattade av besökarna. Vilka tävlingar som erbjuds ser ni här nedan och fler tävlingar kommer efterhand in på sidan. Jag passar samtidigt på att tacka alla som ställer upp med tävlingsvinster till Dansbandssidan.com och många av dessa kan ni se under länken "Sponsorer" här på sidan.


Tävla om biljetter till Danne och Dynamo på Kulturkrogen i Lund 4/7!

Tävla om Sveriges Bästa Dansmusik 5 - 2013!

Tävla om Streaplers nya skiva "I alla väder"

Tävla om en kryssning med Birka!

Tävla om biljetter till Ekebofestivalen 2013 4-5-6 Juli!

Tävla om BingoLotter tills den 2/6 !

M.f.l 

För att tävla klicka på denna länken


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter