Nadja Flood lämnar Nova!

Dansbandet Nova skriver följande på sin Facebooksida: 

 

 

Under våren har vi inte gjort så mycket väsen av oss men nu är det dags att bryta tystnaden. Vår sångerska Nadja Flood har valt lämna Nova och vi vill härmed tacka henne för den tid vi fick ha henne i bandet och önska lycka till framöver. Samtidigt passar vi nu på att introducera vår nya sångerska, Emmy Nilsdotter. Hon är en exilnorrlänning närmare bestämt från Umeåtrakten som numer bor i Stockholm. De senaste tio åren har Emmy jobbat som showartist och har således god scenvana. Emmy gör premiär med Nova i Nora torsdag den 30/5. Nova spelar även lördag 8/6 i Östervåla, lördag 22/6 på Lindesnäs Herrgård och onsdag 26/6 på Fröjden i Jönköping. Hoppas vi ses då!

 

Dansbandssidan.com önskar Nadja Flood lycka till framöver / Christian 

 

 

Nova på Facebook hittar ni här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter