Håkan lämnar Streaplers efter 54 år !

LS TonArt Nöjesproduktion meddelar


Streaplers fortsätter på den inslagna vägen...
Göran Liljeblad valde att sluta spela i samband med Streaplers 50-årsjubileum. Nu har även tvillingbrodern och basisten Håkan bestämt sig för att gå samma väg efter 54 år på ständig turné, samma år som dom dessutom fyller 70 år. Som tur är släpper dom inte taget om varken Streaplers eller branschen, utan dom är båda synnerligen aktiva bakom bandet och för oss på LS TonArt, även om dom inte fysiskt finns med på scen. Håkan kommer att göra sitt sista jobb den 28/5 maj i Hågelbyparken - Tumba, och lämnar samma dag över basen med varm hand till Per Lundin som just denna dag fyller 51 år... vilken present—grattis Per. Per– som är ifrån Tibro och som började spela 1978, känner nog dom flesta igen genom att han tidigare spelat med Sound Express samt med Peter Danielsson och Lena Pålsson. Per har även dom senaste åren jobbat som ljudtekniker och turnéledare åt olika konstellationer.
Vi hälsar Per välkommen i gänget och som sagt, vi säger inte hej då till Håkan och Göran, för dom finns med oss hela tiden!

 

Dansbandssidan.com önskar Håkan lycka till framöver och tackar för alla åren med Streaplers / Christian 


För vidare information—ring Cattis
0302-671515 Alingsåskontoret

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter