Succé för Guldkanalens Dansgala 2013!

Dansbandssidan.com var på plats under lördagens dansgala på Dammstorpsgård utanför Lund. Sannex bjöd upp till dans denna kväll och Partypatrullen samt Magnus Bäcklund. Mycket folk och god stämning under hela kvällen. Det serverades grillbuffé mellan 18.00-20.00 och den var en mycket, mycket god, den bestog av grillad oxfilé samt fläskfile med tillbehör. Jag fick chansen att snacka en kort stund med grabbarna i Sannex innan det var dax för mig att göra mitt jobb genom att filma bandet under kvällen. En av filmerna ser ni nedan här och resten av filmerna kommer in under kommande vecka på Dansbandssidan.com. Under kommande helg får ni även chansen att vinna lite trevliga saker ifrån Sannex som jag fixade under kvällen. Tusen tack Guldkanalen samt Dammstorpsgård för en trevlig kväll med god service rakt igenom. / Christian 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter