Jenny Saléns firar 10 år på Parken i Halmstad 12/5!

Imorgon den 12/5 firar Jenny Saléns sitt 10 års Jubileum på Parken i Halmstad. Mellan 18.00-22.00 Bjuder Jenny Saléns upp till dans samt lite kul i pausen med bla Gratis Lotteri, goa kramar, godismyspys mm...Missa inte detta!

 

 

 

JENNY SALÉNS är ett heltidsdansband som startades i maj 2003. Bandet är ett av Sveriges mest glada & populära band som spelar en härligt mogenfräsch musik. Jenny har vid flera tillfällen varit nominerad som "Årets sångerska" och Niklas blev "Årets blåsare" vid guldklavegalan 2007. JS utgår från Torup i Halland och medlemmarna är Nicke, Jenny, Robban & Niklas. Kom på en dans så utlovas härlig dans samt goa kramar!..

 

Jenny berättade även för Dansbandssidan att allt fler yngre kommer ut på danserna och det gillas "Jätte mycket" , blandade åldrar på danserna som givetvis uppskattas mycket av dansbandsbranschen.

 

 

Christian på Dansbandssidan.com säger Grattis till Jenny Saléns på sitt 10-års Jubileum och hoppas på minst 10 år till ! 

 

 

www.jennysalens.se

 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter