Dansbandet Lassez från Vimmerby!

Lassez Dansband startades 2011 av några gamla musikrävar som i hela sitt liv ägnat sig åt musiken i dess olika former. Vissa har spelat hela tiden en del har haft "kompledigt" av och till. Vi spelar 50-80 tals låtar men har även lite nyare material men vi kan lova att det finns nog ingen på dansgolvet som inte känner igen låtarna dessutom spelar vi helt live utan bakgrunder det kallar vi äkta vara. Vi har också ett samarbete med Cobilias ett coverband för den yngre publiken så Ni som arrangör kah få en paketlösning som passar alla. Vi finns i Vimmerby Astrid Lindgrens stad där vi trivs och kan koppla av med repetioner mm. Vi har spelat på dem flesta dansställen som finns (fanns) i Småland,Östergötland,Sörmland m fl. Lassez spelar helt Live utan bakgrunder vilket alla trivs med och vi kan stå för vad vi gör det är äkta vara och uppskattas även av publiken det blir mera liv i låtarna och dessutom så kan vi förmodligen tillgodose önskemål från publiken. VI tror inte det finns någon som inte har hört eller känner igen låtarna Vi spelar. Som ansvarig för Dansbandssidan.com vill ja även tacka Lassez dansband som stödjer Dansbandssidan.com.

 

 

Vi har en bred repertoar som vi varierar efter publikens sammansättning även rocklåtar för "gamla raggare" med Elvis,Clearence, Spotnics, Hepstars,Shanes m fl mfl. Givetvis rena dansbandslåtar.

 

 

Varför inte en nostalgikväll med oss?

Välkommen med Din förfrågan o beställ gärna en Demo-CD

 

Hälsningar Lassez

 

 

 

 

Bokning och förfrågan 0703693959
Mailadress: info.lassez@telia.com

Hemsida: www.lassez.com

Bild från vänster; Niklas Jaldefeldt Lasse Åhlander Thomas Davidssdon Håkan Strömberg och Lars-Åke Andersson.
Bild från vänster; Niklas Jaldefeldt Lasse Åhlander Thomas Davidssdon Håkan Strömberg och Lars-Åke Andersson.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter