Peter lämnar Date!

Peter och Date skriver följande på sin Facebooksida:

 

 

 

Efter snart 6 år på vägarna, har jag nu bestämt mig för att lämna Date.

Hej alla! Tänkte passa på att berätta att jag nu är inne på upploppet i Date!

Detta beslut har vuxit fram under en längre tid, men jag har kommit till den punkt då det är dags för mig att anta en ny bransch och nya utmaningar! Dessa år har gått i ett rasande tempo,och jag känner nu att det är dags att kasta mig in ett "vanligt" liv, innehållande sommarsemester, lediga helger mm. Jag vill även passa på att tacka grabbarna i bandet, Cattis på LS-TonArt samt all publik! Jag kommer att göra min sista spelning på Liseberg den 23:e Maj!

//Peter

 

Dansbandssidan.com önskar Peter lycka till framöver med kommande uppdrag / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter