3e omgången av BingoLottos Dansbandstävling nu på söndag!

På söndag är det dax för 3e omgången av BingoLottos Dansbandstävling! Kvällens tävlande är Excess från Nyköping och Dreams från Gullspång. Missa inte Bingolotto 5 maj, klockan 19.00–20.00 i Sjuan! / Dansbandssidan.com

 

 

 

För andra söndagen i rad spelar vi Färgfemman Special. Alla som får bingo har chans att ringa in och välja bland någon av de 100 vinstluckor som ännu inte är vända. Fortfarande gömmer sig många riktigt fina vinster bakom luckorna. Flera bilar, resor och rena pengar! Och eftersom det är andra veckan vi spelar den extra stora Färgfemman kanske du redan vet vilka luckor du vill vända?

 

Som vanligt lottar vi även ut många fina vinster. Bland annat vinner 20 stycken en härlig Gourmetkryssning med Viking Line till Helsingfors. 20 andra vinner hemmafixar-prylar från Clas Ohlson. Sedan är det en lycklig lottinnehavare som vinner en underbar semesterresa till Jamaica, med Fritidsresor, värd 75.000 kronor.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter