Ny duell väntar i Bingolottos dansbandstävling på söndag!

På söndag den 28/4 är det dax för andra omgången i BingoLottos dansbandstävling. Dansbanden som tävlar på söndag är Mingos från Stenungsund och Deléns från Marieholm i Skåne / Dansbandssidan.com

 

 

Vårt populäraste vinstspel Färgfemman har fyrdubblats. 100 luckor och hela 19 miljoner i potten! Det är vad vi kommer spela om under två söndagar med start i helgen. Två söndagar i rad – 28 april och 5 maj – spelar vi Färgfemman Special och får du bingo har du chans att ringa in och välja bland 100 vinstluckor. Där finns bland annat 16 bilar, mängder med resor och andra riktigt fina vinster. Och så klart högvinsten – 1 miljon kronor, kontant! Utöver alla vinster i den fyrdubblade Färgfemman kan du som vanligt kamma hem fantastiska vinster direkt på bingoraden. Kontanter, bilar, resor, heminredning och mycket mer! Under kvällen har vi naturligtvis även flera utlottningar där du kan vinna trädgårdsmöbler, cyklar och annat på ditt lottnummer!

 

 

Missa inte Bingolotto 28e april, klockan 19.00–20.00 i Sjuan!

 

www.bingolotto.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter