Arne Bakken lämnar Hedins i sommar!

Foto: Christian Andersson Foto: Christian Andersson

Arne skriver följande på sin och Hedins Facebooksida: 

 

Inget varar för evigt, allt har sin tid och även ett slut. Jag har bestämt mig att hoppa av turnélivet och dansbandslivet med mina goda vänner i Hedins Orkester. Jag har en son från ett tidigare äktenskap som skall flytta hem till mig på heltid. Jag känner att det blir svårt att ständigt vara på turné och samtidigt vara en närvarande pappa. Min sista spelning gör jag på dansbandsveckan i Malung. Vill tacka mina goa vänner i Hedins, alla arrangörer, kolleger och alla Ni underbara dansare som jag fått äran att träffa genom åren. Ersättare kommer Hedins presentera inom kort. Hoppas nu jag får en chans att träffa Er alla under den sista tiden med bandet. Kram, Arne

 

 

Kolla in Hedins spelningar här

 

Christian på Dansbandssidan.com tackar Arne Bakken för alla åren och önskar Arne lycka till framöver med kommande uppdrag. Arne har under dom gångerna jag träffat honom alltid tagit sig tid att snacka och varit mycket bemötande och trevlig, sorgligt och en förlust för dansbandsbranschen att Arne lämnar, men givetvis med största respekt över Arnes beslut. / Christian Andersson 

Foto: Christian Andersson
Foto: Christian Andersson

Hedins på Cinderella 7/10 2012 

Filmat: av Christian Andersson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter