Tävla om BingoLotter varje vecka fram tills finalen i Dansbandstävlingen!

På söndag den 21/4 är det så dax för starten av BingoLottos Dansbandstävling. Dom 2 första bandet ut blir Voize samt Callinaz. Ni kan tills den 28/4 tävla om BingoLotter på Dansbandssidan.com samt vinna en picknickkorg och Picknickpläd. Tävling om BingoLotter kommer att finnas varje vecka till programmen den 28/4 5/5 12/5 19/5 26/5 och 2/6 sammanlagt kommer 60 st Bingolotter att tävlas ut / Christian på Dansbandssidan.com

 

Banden som tävlar är: Callinaz, Voize, Mingos, Deléns, Excess, Dreams, Canyons, Framed

 

Tävlingsordningen blir:


21 April - Callinaz & Voize
28 April - Mingos & Deléns
5 Maj - Excess & Dreams
12 Maj - Canyons & Framed

19 Maj - Semifinal -
26 Maj Semifinal
2 Juni Final

 

 

www.BingoLotto.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter