Veckans dansband säger tack och farväl!

Imorgon fredag 12/4 blir det sista veckan som veckans dansband kommer att finnas på Dansbandssidan.com. Eter 81veckor i streck med 81 st olika dansband som veckans dansband så kommer denna veckopunkt att utgå från Dansbandssidan. Martinez blev 1a veckans dansband i Aug 2011 och kommer således och att avsluta som veckans Dansband imorgon fredag fram tills den 19e april. 

 

Givetvis kommer en ny länk att ersätta veckans dansband och vad detta kommer att bli förblir en hemlighet fram tills den 19e April. Jag vill hela tiden förnya och utveckla sidan och kände att det var dax att ändra lite på sidan. Fler nyheter kommer in på sidan allt eftersom. / Christian på Dansbandssidan.com 

 

 

 Vilka dansband som varit veckans Dansband kan ni se här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter