Ljusa tider för Canyons!

Canyons har efter en tung period nu fått lite att glädjas åt. I december drabbades kapellmästaren Thomas Andersson av sorg när hans fru hastigt gick bort, samtidigt slutade trummisen Joel Andreasson som fick jobb hos Donnez. I December började Krister Wrambjer som trummis i Canyons, Krister har tidigare spelat med b.la Carina Jaarneks och Nick Borgen. Nu verkar det vända för bandet, Canyons är ett av banden som fått chansen att delta i Bingolottos dansbandstävling där dom medverkar den 12/5 med en ny låt som egentligen var tänkt som ett melodifestivalbidrag skriven av Patrik Tibell. Canyons ska även spela på dansbandsveckan i Malung, en verklig höjdare för alla dansband. I Juli kommer Canyons även att höras i SR P4 som sänder från Åparken i Tyringe med Tomas Deutgen och Lasse Sigfridsson. Vidare släpps en ny platta inom kort som man hoppas skall ge ytterligare skjuts framåt. Canyons 2013 består av: Tina Svensson på sång, hon har haft ett eget band tidigare som heter Riivaz och är en av programledarna på allsångskvällarna i Örkelljunga "kul i dalen" tillsammans med Micke Andersen från Grönwalls. Mats Gustafsson, klaviatur,dragspel . Mats har tidigare spelat med Bob Stevens och Dannys. Thomas Andersson, gitarr och sax. Thomas har spelat med Stig Lorentz och Mona G under en period samt varit kapellmästare i Canyons under 80-90 talet. Patrik Nordström, bas och sång. Patrik hade tidigare ett band som hette Tezzis från Veberöd. Slutligen Krister Wrambjer, trummor och sång. Krister har medverkat i kanal 5 i programmet "hem till Tyringe" där han tillsammans med sin mor och syster driver Cafè 21 samt arrangerar allsångskvällarna i Åparken i Tyringe under några torsdagar på somrarna. 

 

Besök Canyons hemsida här 

 

Dansbandssidan.com kommer framöver att tävla ut några skivor från Canyons här på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter