Dansbandet Voize går mot ljusa tider !

Dansbandet Voize 

 

 

Under våren 2011 började 4 goda vänner prata om hur roligt det hade varit att åka ut som band och att få möta publiken igen. Efter många och långa möten togs ett beslut på att vi skulle göra en satsning mot att bli Sveriges dansvänligaste, gladaste och mest sevärda dansband.De tre ledorden bestämde vi att göra till vår väg mot framgång. Efter mycket repeterande och arbete med scenbilden gjorde vi vår premiär på ett utsålt Surbrunnsparken i Ystad, nonstop med Robert Gustafssons dansband Rolandz.

 

Voize har sedan starten 2011 bara gått från klarhet till klarhet och är väldigt uppskattade både på dansställen och övriga evenemang som bandet deltagit i, Voize berör och visar både spelglädje och får pupliken att känna extra närvaro. Jag har själv varit på en del spelningar med Voize och bandet värnar om både publik, dansare och arrangörer och tar sig tid för att snacka och vara bemötande i alla situationer. Jag som är ansvarig för Dansbandssidan.com har även fått följa med på en spelning med Voize och även fått uppleva hur det är att vara på turné som dansband, detta skedde när Voize var i Borås Parken på besök i Januari. 

 

 

Voize först ut i BingoLottos Dansbandstävling !

 

Under sju söndagkvällar, med premiär söndag den 21 april, bjuder Janne Bylund och BingoLotto på en spännande dansbandstävling under det timslånga programmet. Totalt åtta dansband tävlar, två band per program, och ett av banden går vidare till någon av de två semifinalerna som sedan mynnar ut i en final söndag den 2 juni. Tittarna röstar och ett skivkontrakt ligger i potten för det band som vinner tävlingen.
Först ut är Malmöbandet Voize som tävlar den 21 april.
 

 

Voize möter Callinaz den 21a april och detta ser ni på Sjuan med start 19.00 

 

 

Tips! 

 

Magnus Meinert kommer imorgon fredag 12/4 att närvara i P4 Malmöhus program Flipp eller Flopp mellan 12-13.

 

 

 

Under 2013 väntar mycket för Voize då dom bland annat kommer att spela på följande ställen:

 

130608 - Veberöd (dansgala) tillsammans med Wizex 

 

130622 - Kulla nöjesplats, Rörum 

 

130629 - Halmstad, Diggilooturnén - 130802 Båstad, 130811, Alingsås 

 

130705 - Ekebofestivalen

 

130718 - Malung, Dansbandsveckan

 

130914 - Dans in Stockholm 

 

För fler spelningar kolla in hemsidan 

 

Bandet består av Lars-Göran Petersson, Fredrik Engdahl, Magnus Meinert och Fredrik Grönvall.

 

Besök Voize hemsida genom att klicka här

Fotograf:Kent Jonsson
Fotograf:Kent Jonsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter