Kessy Iker ansluter till Sandins!

Sandins skriver följande på sin Facebooksida - se nedan 

 

 

Som en del av er redan har hunnit märka har det skett förändringar i Sandins.

Vår sjungande trummis Simon har flyttat fram till frontljuset och där har han nu även fått sällskap av mig, Kessy Iker :) Vem är då jag? Jag är en glad och sprallig tjej på 28 år som har växt upp med dansband. Mitt intresse för dansbandsmusik har jag min pappa Johhny Sandin att tacka för. Att sjunga och spela i dansband har jag velat göra så länge jag kan minnas, och nu har jag äntligen fått chansen :) Pappa tycker nu tydligen att jag blivit vuxen nog att få vara med i hans orkester ;) Och ingen är gladare än jag :) Jag ser fram emot många härliga och roliga danskvällar med er goa och glada dansare, och de fina grabbarna på scen så klart ;) Imorgon intar vi scenen på Birka Stockholm för två kryssningar. Så packa ner dansskorna, följ med oss ut på böljan den blå, så lovar vi bjuda er på härlig dansmusik och mycket glädje :) Hoppas vi ses / Många kramar från Kessy och grabbarna i Sandins!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter