Bingolottos nya profil - Marie Serneholt!

BingoLottos nya profil – Marie Serneholt

 

I höst sänder BingoLotto inte bara ett program i Sjuan som kommer att innehålla en massa underhållnings- och spelnyheter, samtidigt lanseras också ett helt nytt frågesportsprogram i TV4 som heter BingoLottos Upp till Miljonen. Programmet har varit mycket framgångsrikt i England där det sänts i BBC One med namnet Secret Fortune. Programmet är ett spännande och underhållande frågesportsprogram där två deltagare tillsammans kämpar för att vinna högsta vinsten, en miljon kronor. Programmet kommer att sändas i TV4 på söndagar kl 18-19 och kommer därefter följas av BingoLotto som sänds som vanligt kl 19-20 i Sjuan. Båda programmen kommer att ledas av programledaren och sångerskan Marie Serneholt som tidigare varit programledare för bl.a. Melodifestivalen, Helt Magiskt och dessutom varit jurymedlem i X Factor. Marie Serneholt: Det ska bli jättekul att få ta sig an en så stor utmaning som Bingolotto och Bingolottos Upp till Miljonen. Ett riktigt drömjobb. Att få vara en del av detta och samtidigt få en möjlighet att skapa pengar till Sveriges föreningar känns hedrande.

 

Premiären för BingoLotto och BingoLottos Upp till Miljonen sker i augusti.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter