Christina Lindberg i BingoLotto nu på söndag !

BINGOKVÄLL MED VINSTVÄGGEN IGEN!

Sätt dig tillrätta i soffan och plocka fram bingolotterna. För nu blir det åka av igen, när vi spelar tredje omgången av Vinstväggen – 50 luckor med extra många vinster! Har du lite tur kanske det blir du som får komma till studion och välja lucka själv!

 

 

Janne är såklart med och pratar med artister, gäster och bingovinnare. Kvällens underhållning står tre skönsjungande artister för. Sveriges bästa Elvis-tolkare Henrik Åberg kommer tillsammans med sångfågeln Helene Nyberg framföra en vacker duett från Helenes senaste album. Dessutom har vi även bjudit in countrysångerskan Christina Lindberg, som också är aktuell med nytt material.

 

 

 

 

 

Missa inte Bingolotto 17 mars, klockan 19.00–20.00 i Sjuan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter