Debatt om Dansbandsmomsen !

Dansbandssidan.com har tidigare skrivit om den orättvisa dansbandsmomsen, som innebär att dansare betala 25% i moms medan lyssnande publik endast betala 6% i moms på entrébiljetter. Idag har det blivit dags för Riksdagen att debattera detta och fatta ett beslut i frågan. Detta sker idag onsdagen den 13e mars.

 

 

 

Ni kan följa detta på Riksdagens hemsida här och detta kommer att sändas "Live" sen eftermiddag och ämnet heter "Medverdesskatt"  Jag ringde till riksdagen och dom sa mellan 15-16.30 skulle detta tas upp, men följ gärna tablån på riksdagens hemsida för mer information.

 

 

Om du har frågor om riksdagen och dess arbete är du välkommen att ringa riksdagsinformation på telefonnummer 020-349 000 eller e-posta till riksdagsinformation@riksdagen.se

 

 

/ Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter