Nytt Dansband startar upp !

 

 

3 av dom fd medlemmarna i dansbandet Pure Divine har valt att dra igång ett nytt dansband inkl en ny trummis, sångare (Petter) Bandet radio skriver följande i pressmeddelande som ni kan se här nedanför.

 

 

 

 

 

Bandet Radio! med utgångsort Skara tar här sin början och startar upp!

En grupp individer om fyra, med tidigare samlad bransch- och turnévana från pop, rock & dans-genrer. Här ligger tonvikten för konceptet i repertoar och framträdande, en bredd för alla som gillar musik helt enkelt!

Radio! är


Adam Warnskog – gitarr & sång
Petter Järleby – trummor & sång
Kristoffer Järleby – bas
Daniel Andersen – keyboard

 

Inriktningen är modern och live-känslan ska vara påtaglig – kort och gott Radio!-musik i konsertformat, både för lyssnare & dansare. Med låtar från 1900- och 2000-talet från både internationella och svenska artister och band.

Häng gärna med på resan från release till premiär-gig och framöver på hemsida (www.bandetradio.se), Facebook (www.facebook.com/bandetradio), Twitter (@bandetradio) och Instagram (@bandetradio).

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter