Dansbandssidan.com intervjuade Lasse Sigfridsson!

Christian från Dansbandssidan.com ringde upp Lasse Sigfridsson och intervjuade honom idag torsdagen den 7/3. Jag passa på att ställa ett par frågor som jag var nyfiken på samt många andra ochså. Dessa frågor kan ni se här nedan. 

 

 

Besök Lasses hemsida genom att klicka här

 

 

 

 

  • Fråga 1 Skulle du kunna tänka dig att starta ett eget dansband eller är den tiden förbi? el vill du fortsätta som solo artist?  Svar: Inga planer alls på att starta ett eget dansband, Lasse gör så mycket ändå och spelar ihop med Wizex, samt kyrkokonsert med Emil (Lasses son) Lasse ska även ut med partyfabriken i sommar, samt allsång och mycket mera. 
  • Fråga 2 Du har många spelningar inbokade under sommaren 2013, hur känns det att komma tillbaka till Ekebofestivalen igen samt Dansbandsveckan i Malung, det är 2 ställen som du besökt många gånger under dina år med Lasse Stefanz. Svar: Lasse ser verkligen framemot att komma tillbaka till Ekebofestivalen samt Dansbandsveckan i Malung tillsammans med Wizex.
  • Fråga 3 På många av dina spelningar så uppträder du tillsammans med dansbandet Wizex, hur kommer det sig att du valde just Wizex att uppträda tillsammans med? och kan du tänka dig att sjunga in en duett tillsammans med Anna sköld? Svar: Att det blev Wizex ,var för att Wizex var inbokade på BingoLotto samtidigt som Lasse släppte sin skiva och Nöjeskällan samt övriga inblandade tyckte att detta var en bra idé. Lasse kan tänka sig att absolut sjunga en duett med Anna Sköld och Anna Sköld finns med i diskutionen ang en duett på nya skivan men det är inget som är bestämt. Lasse säger även att alla i Wizex är underbara människor och dom funkar så bra tillsammans och har så trevligt ihop på spelningarna.
  • Fråga 4 Vad jag har hört så kommer du att släppa ännu en cd-skiva efter förra succén med skivan "Min egen väg" när kommer den skivan? och kan du berätta något av innehållet i denna? Svar: Tanken är att skivan ska komma i mitten på juni , innehållet rent musikaliskt blir det samma som på förra skivan "Dansbandsmusik" Den kommer bland annat att innehålla nyskrivet material som Lasse har skrivit och även någon gammal låt från Lasse Stefanz tiden kommer på nya skivan. Samma producent som förra skivan blir med Jörgen Andersson.
  • Fråga 5 Vad var det som fick dig att börja med musiken från början? Svar: Det var som så att när jag runt 10-15 år så fick jag följa med mina föräldrar till bland annat till Folkets Park i Åhus och på så sätt så fick jag smak av att börja med dansbandsmusiken.
  • Fråga 6 Till sist vad ser du mest framemot under 2013 som solo artist och även tillsamans med Wizex? Svar: Lasse ser framemot att möta sin danspublik tillsammans med Wizex samt att köra kyrkokonsert tillsammans med Emil. Lasse nämner även att han är så tacksam för all respons för senaste skivan "Min egen väg" och att danspubliken kommer på spelningarna med Lasse och Wizex. Michaell saxell och Lasse filar ochså på någon form av samarbete och att Lasse med spänning ser fram emot vad det ska leda till

 

 

Tack så mycket Lasse Sigfridsson att du tog dig lite tid till mig samt Dansabandssidans besökare / Christian på Dansbandssidan.com 

 

 

 

 

 

 

 

Kommande spelningar med Lasse i Mars! 

 

7. Hjärsås. Kyrkan. Kyrkokonsert tillsammans med Emil o Jonas.
17.Huskvarna Folkest Park. Privat.
22.Höör. Jägersbo. Företagsfest med Wizex.
28. Göteborg Casino med Wizex

Köp Lasses skiva "Min egen väg" fraktfritt här på Dansbandssidan.com.

Klicka på bilden så kommer du rätt.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter