Matz Bladhs gör det igen !

Klicka på bilden för att köpa skivan fraktfritt ! Klicka på bilden för att köpa skivan fraktfritt !

Såhär på release dagen av Matz Baldhs nya skiva tänkte ja skriva några rader.

 

Matz Bladhs har återigen visat att dom tillhör dansbandstoppen va det gäller dansbandsmusik och deras nya skiva "Leende Dansmusik 2013" som jag har lyssnat på, rakt igenom en perfekt platta med både gamla och nya låtar som Conny och grabbarna framför med imponerande resultat. Låtar som "Halvvägs till himlen" "Tänker du på mig i ensamhet" och "En bit av Himlen" är 3 av låtarna på skivan som jag verkligen gillar. Helt enkelt en komplett skiva som jag kan rekomendera er att köpa fraktfritt här på Dansbandssidan.com, klicka på bilden för att köpa skivan.

 

 

 

"Leende Dansmusik 2013" är uppföljaren till 2012 års hyllade album som gjorde stor succé på dansbanorna, i skivbutikerna och hos recensenterna. Matz Bladhs är en av Sveriges mest älskade orkestrar, som sålt över en miljon skivor och genomfört över 5 000 spelningar.

 

 

 

www.matz-bladhs.se

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter