Lite tips och information!

För er som inte vet om det så finns Dansbandssidan.com även på Facebook med över 2700 "gilla" här hamnar mycket information och tips om tävlingar som kan vara värt att ha koll på. För att gå med på denna sida klicka ni bara på bilden nedan. 

 

 

Här nedan kan ni se en del av  vad Dansbandssidan.com som ni befinner er på just nu erbjuder. Som ansvarig för sidan vill jag alltid erbjuda en 100% bra service till er alla med senaste nytt samt massa nya saker som jag inför på sidan allt eftersom. Jag hoppas att ni ska trivas på sidan som uppskattas av många och varför ja valde att starta en dansbandssida är för att jag ville erbjuda allt detta som ni ser nedan, samt för att "Dansband är livet, livet är dansband". Varmt välkomna till Dansbandssidan / Christian 

  • Tävlingar
  • Nyheter/Information
  • Musik/Media
  • Dom största dansevenemangen 
  • Veckans dansband 
  • Månadens nostagiband 
  • skivnyheter 
  • Dansbandspriset 

 

www.Dansbandssidan.com 

 

            "För oss som gillar dansband"

 

 

Klicka på bilden för att komma till Dansbandssidan.com på Facebook / Välkommen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter