Eldsjälsgala med miljonbingo !

 

Peter Jihde, Kristin Kaspersen och Jan Bylund hyllar våra Eldsjälar på Eldsjälsgalan den 28 februari

För sjätte året i rad sänder vi Eldsjälsgalan med Miljonbingo i TV4. Peter Jihde och Kristin Kaspersen kommer tillsammans med Jan Bylund, som levererar Miljonbingot i vanlig ordning, att leda årets gala. Utöver Årets eldsjäl ska det även delas ut pris i kategorierna Årets unga ledare och Årets förening.

 

 

 

 

 

Årets artister

Tillsammans med några av Sveriges populäraste artister så som Darin, Broadwayaktuella Peter Jöback, Grammis- och P3 Guld-nominerade Lorentz & Sakarias samt Rockbjörnsvinnaren Moa Lignell uppmärksammar och belönar vi eldsjälarna i svenskt föreningsliv.

 

 

Fram tills den 21/2 kan man tävla om Bingolotter under länken tävlingar här på Dansbandssidan.com.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter