Dansbandsveckan på M/S Cinderella en Succé !

Christian från Dansbandssidan.com begav sig till Dansbandsveckan på Cinderella den 11 och 12/2 för att för 1a gången uppleva en dansbandsvecka ombord på ett kryssningsfartyg. 1a kvällen ombord bjöd Matz Bladhs , Donnez, Pure Divine och Jannez upp till dans, dag nr 2 bjöd Mats Bergmans, Claes Lövgrens, Voize och Blender upp till dans och vilken Succé det blev dessa 2 dagar, bara glada och trevliga människor ombord på fartyget som bara hade massa positivt att säga om sjävla arrangemanget som ordnades för 1a gången på Cinderella (VIking Line) tillsammans med Dansbandsveckan i Malung. Tony Irving bjöd på en massa danskurser ombord dag som kväll innan dansen började och det var många som ville lära sig att ta dom rätta stegen. Hela veckan bjuds det på en massa olika aktiviter som är relaterat till dansbandsmusik, och det fanns alltid något man kunde göra ombord på båten. Förutom detta erbjuder Cinderella 1a klassig service och trevlig besättning. Dansbandssidan.com kommer givetvis tillbaka 2014 om detta återkommer även då. / Christian 

 

 

3 filmer från 1a kvällen ser ni här nedan och fler kommer in här på Dansbandssidan.com efterhand under torsdag samt fredag. Bilder från kryssningen ligger under (Media/Musik) Foton här på sidan. Ja filmade över 70 filmer och även när Per Nyberg hade gäster i kändissoffan men dessa kommer in efterhand på sidan. 

 

Tack alla inblandade som var på dena kryssning och tack även alla dansband samt Viking Line. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter