Dansbandssidan.com växer !

Dansbandssidan.com har nu funnits i 18 månader och sidan ökar ständigt med antalet besökare. Det som är (unikt) med Dansbandssidan.com är att jag som driver sidan fick denna idé då ja satt och funderade om att starta en "Dansbandssida" relaterat till namnet. På sidan erbjuds såklart dansbandsmusik både i form av filmer och ljudfiler. Varje vecka sedan starten har sidan även haft veckans dansband som nu har passerat 72 veckor. Jag ville även instifta ett "Dansbandspris" för dom dansbanden som valt att ställa upp för Dansbandssidan och det priset fick namnet "Dansbandspriset"  2012, 2013 o.s.v . För att besöka denna sida behöver man varken vara medlem el betala något för att delta i alla tävlingar som jag erbjuder på sidan och allt annat som sidan har ett erbjuda. Varje år har sidan runt 300 tävlingar som jag fixat genom sponsorer, dansband o.s.v. Det finns mycket att upptäcka här på sidan och som ständigt hålls uppdaterad. Varmt välkomna ska ni alla vara till sidan / Christian (Ansvarig för sidan) 

 

 

 

 

 

Jag som driver sidan jobbar själv med detta varje dag samt att jag är ute på olika Turnéer runt om i Sverige där ja filmar dom olika banden samt träffar folk som vill snacka om dansband, dansbandsmusik. Utöver detta har ja medverkat i tidningar, tv, radio och detta kan ni se under länken "Lite av varje" här på sidan. I övrigt jobbar jag vanligen som kock till sjöss och även om det skulle inträffa kommer sidan att uppdateras såklart.

 

 

Tack till er alla som väljer www.Dansbandssidan.com  

                    "För oss som gillar dansband" 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter