Kommande händelser samt lite tips för besökarna !

Kommande händelser/tips för Dansbandssidan.com 

 

 

 

11-12e Februari Dansbandsveckan på M/S Cinderella. Där kommer Jannez, Matz Bladhs, Donnez och Pure Divine att bjuda upp till dans den 11/2. Dansbandssidan.com kommer att filma samt ta bilder från kvällen och även dela ut en massa specialdesignat godis ombord. 

 

 

Den 1 Februari kommer jag även att meddela vilka dansband som gått vidare till finalen i Dansbandspriset 2013 och finalomröstningen börjar den 2e Februari och håller på tills den 1a juni. 

 

 

Ni vet väl om att ni nu kan köpa dansbandsskivor via länken "Skivnyheter" här på sidan. Fram tills den sista februari har ni även fraktfritt på alla skivor genom Dansbandssidan, kod för detta finns på sidan här. Om ni inte hittar just er skiva bland dom ja valt ut så är det bara att trycka på den gröna loggan så kommer ni till cdon.com och kan välja bland övriga skivor. 

 

 

Dansbandssidan.com kommer även i år att vara på plats under Ekebofestivalen 2013, mer information om detta finns under sidan evenemang här och kommer regelbundet att uppdateras. Redan nu kan ja avslöja att Lasse Sigfridsson är klar för festivalen med Wizex. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter