Borås levererade (Borås Parken) 12/1

Dagen började med att jag Christian mötte upp grabbarna i Voize i skåne för att åka med till Borås parken t/r för en kväll med grabbarna samt Casanovas. Givetvis hade jag med mig lite gott till fikat ombord på bussen till alla.Väl framme i Borås var det så dax att börja packa upp allt inför kvällen och det gick väldigt smidigt. Vilken kväll det blev där båda banden levererade 100% och Borås parken sprudlade av glädje under hela kvällen. Mycket folk hade kommit till parken för just denna kväll och ingen blev missnöjd. Jag passade på att ta en massa bilder samt filmer under kvällen som kommer in här på Dansbandssidan.com under länken media/musik. 

 

 

Jag vill passa på att säga ett stort tack till Alf i Borås parken, alltid lika trevligt att komma tillbaka till Borås och Parken. Vill även rikta ett stort tack till alla grabbarna i Voize som återigen tog väl hand om Dansbandssidan.com samt tack till Casanovas för en trevlig kväll. Tusen Tack :) 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter