Larz Kristerz släpper sitt egna öl !

Foto: Peter Larsson Foto: Peter Larsson

 

Larz Kristerz inleder det nya året med att lansera ett eget öl – "Stuff-öl, all the way baby"

 

Det hela började när Larz Kristerz satt i sin turnébuss och skojade om att göra ett eget öl, som lite skämtsamt, skulle vara extra bittert. En tid efter detta fick bandet en present av ett av sina fans. Presenten var just en öl-flaska med en Larz-Kristerz-etikett på. Bandet publicerade en bild på etiketten på sin twitter med många positiva kommentarer från sina fans. Och på den vägen är det.

 

Nu har Larz Kristerz, i samarbete med Mora Bryggeri, tagit fram ett lager-öl som påminner om ett klassiskt, tyskt oktoberfest-öl. Vill man provsmaka stuff-ölet går det bra att beställa hem det till närmaste Systembolag.

Foto: Peter Larsson
Foto: Peter Larsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter