Säsongspremiär för BingoLotto söndag den 6/1 och Lasse Stefanz gästar!

Välkommen till ett nytt år med miljonvinster och spelspänning


Hur känns 2013 så här långt? Saknas något? Kanske några miljoner, en ny bil eller en resa till en spännande plats? I så fall har du kommit rätt. För även om det är nytt år så har vi precis lika fina vinster som vanligt, ja faktiskt ännu bättre, om vi ska vara ärliga. Till exempel har vi ett nytt spännande bilspel med ännu fler bilar att vinna. Och skulle man inte vinna en bil så är man garanterad 10 000 kronor. Vi har även tagit tillfället i akt och ökat på Jannes lådor från sju stycken till nio. Så alla som kommer fram och får prata med Janne får det ännu mer spännande nu när det finns två luckor till att välja mellan.

 

 

 

 

På scen har vi Lasse Stefanz. De har varit med ända sedan 1967 och fått miljontals människor att dansa till deras toner. Det kommer garanterat att bli en riktigt skön stämning i studion.

 

 

Missa inte Bingolotto 6 januari, klockan 19:00 i Sjuan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter