Dansbandssidans årskrönika 2012

Vi närmar oss slutet på 2012 och jag tänkte sammanfatta detta året för Dansbandssidan.com. Det har hänt väldigt mycket trevliga saker under året, bland annat har Dansbandssidan firat sitt 1 års jubileium och detta gjordes i samband med Malmöfestivalen (Aug) och Thorleifs spelning där som dom gjorde inför minst 500 pers, jag passade på att tacka av Thorleifs för alla åren med lite gott och blandat som grabbarna fick av mig, bland annat en massa polkagodis ifrån Polkapojkarna i Gränna. Under året har jag personligen besökt många festivaler runt om i Sverige, där bland annat Ekebofestivalen, Helsingborgsfestivalen, Landskronakarnevalen samt Malmöfestivalen fick besök och det uppskattades av många, även olika dansställen har jag besökt , Björka Loge, Törringelund, Dammstorpsgård, Granbacken samt Birka Paradise och Cinderella, tack till alla er som kommit fram under dessa tillfällen och snackat bort en stund. Under Juni månad delades även Dansbandspriset 2012 ut till Drifters som vann tävlingen och fick en värdecheck på 5000:- samt massa annat. Detta pris delade jag ut utanför Kristianstad och orten Degeberga. Dansbandspriset är i full gång inför 2013 så det är bara att rösta för er som ännu inte gjort detta. Dansbandssidan och jag Christian har även medverkat i radio, tv och tidningar och det har givetvis givit en uppsving för sidan och mig personligen, att få nå ut och stå för att man gillar dansbandsmusik känns stort, det är mitt mål med att dansbandsmusiken ska nå nya höjder igen. Under December månad samlades även 3050:- in till Musikhjälpen tack vare att ett antal dansband och privatpersoner samt företag ställde upp för denna insamlingen som jag drog igång. Detta belönades med att jag i direktsändning fick önska vilken låt jag ville i "Musikhjälpen" som sändes på SVT, det blev låten "Ave Maria No Mooro" med Christer Sjögren och det kändes stort att få med denna musik i programmet då knappt någon dansbandsmusik spelats alls under 5 år som Musikhjälpen har funnits. I samband med 1 års jubileumet så spelade jag in en skiva med 4 låtar som uppskattas av många men även några som tyckt att ja borde ägna mig åt annat än sång, tycka vad man vill om det men jag fick en dröm uppfylld hur som helst. Önskemål om en ny skiva bland många har kommit och det ska ja försöka med under 2013.

 

Passar på att tacka alla privatpersoner, företag samt kryssningsbolag för att ni stöttat Dansbandssidan.com det är tack vare er som gör att sidan fortsätter att leva vidare. Dansbandssidan.com har under 2012 tävlat ut över 300 vinster på sidan, allt från kryssningar, dansbiljetter, BingoLotter, cdskivor och mycket mycket mer.  Tusen tack till er alla  Ni är guld värda @---))------ / Christian Andersson 

  

 

 

Vad händer då under 2013? och hur ser framtiden ut för Dansbandssidan.com? 

 

Givetvis kommer jag att fortsätta med sidan och allt vad det innebär men en del förändringar kommer att göras under 2013 då ja även kommer att jobba med ett vanligt "vardagsjobb" och då blir det inte lika mycket tid över till att åka runt på olika evenemang som under 2012. Ett par ställen är inbokade och klara för Dansbandssidan under 2013 och dessa kan ni se längre ner på sidan. Dansbandssidan.com siktar mot Augusti 2013 sen får vi se vad som händer med Dansbandssidans framtid. 

 

Tack alla som besökt och besöker sidan :) 

 

Dansbandsveckan 2013 på Cinderella i Februari

Ekebofestivalen 2013 (Juli månad) 

Malungsveckan 2013  (Vecka 29) 

Här nedan kan ni se ett axplock av bilder och filmer under 2012. Givetvis finns det massa fler bilder och filmer under länken (Media/Musik) här på Dansbandssidan. 

Matz Bladhs på Dans in 2012 

 

Grabbarna spexade för mig under låten och framförallt Niclas tack grabbar för en trevlig kväll.

Voize på Malmöfestivalen 2012 

 

Dansbandssidan.com tackar grabbarna i Voize för en trevlig kväll i Malmö / Christian 

Bob Stevens på Landskrona Karnevalen 2012 

 

Tack Bob Stevens för en trevlig spelning i Landskrona / Christian 

Donnez på Ekebofestivalen 2012 

 


Dansbandssidan var på plats och filmade under hela festivalen.

Glenn-Endys på Björka Loge 2012 

 

Dansbandssidan som var på plats tackar för en trevlig kväll / Christian 

Grönwalls på Ekebofestivalen 2012 

Kindbergs på Cinderella 2012 

 

Dansbandssidan fanns på plats där även Hedins bjöd upp till dans se filmen nedan / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter