Dansbandssidan.com fick en heldag med Bob Stevens !

Christian på Dansbandssidan hängde med grabbarna i Bob Stevens till Törringelund i skåne. Det blev att åka lite turnébuss för att sedan hjälpa grabbarna att packa upp inför kvällen. Törringelund bjöd på en trevlig middag på eftermiddagen som intogs med glädje och smakade väldigt bra. Kl 17 drog dansen igång med över 300 personer på plats denna annandag jul. Massa Bob Stevens klassiker som blandades med nytt och gammalt under kvällen framfördes. När klockan blev 19.00 väntade kaffe och goda mackor som serverades till Bob Stevens samt Christian, kanon gott och väldigt bra bemötande ifrån personalen. Dansen drog igång kl 19.30 igen och jag passade på att ta en massa bilder under kvällen som ni kan se under länken (Media,Musik) här på Dansbandssidan. kl 21.00 avslutades dansen för denna gången och det blev att packa ihop allt för att sedan åka hemåt med grabbarna som släppte av mig i Lund. Tusen tack Mats, Calle, Micke och Mats för en väldigt trevlig dag. 

 

 

 

Dansbandssidan.com säger Tack Törringelund och Bob Stevens för en lyckad Annandag jul. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter