BingoLottos uppesittarkväll 2012

Bingolottos Uppesittarkväll i TV4 är en tradition för många familjer. Som vanligt bjuds det på julstämning, härlig musik och massor av drömvinster. Vi startar KL:19,30 i TV4!

 

Gästartister
Janne Bylund leder sändningen tillsammans med Tilde De Paula. Julmusik och andra härliga låtar framförs under kvällen av bland andra Sanna Nielsen, Magnus Carlsson, Sean Banan, Christer Sjögren, Lotta Engberg, Göteborgs Gospel m fl.

 

Andra spännande gäster
Gäster i vårt julstökskök är bland andra folkkäre Peter Harryson, Annika Andersson komikern som kan leverera knasrepliker som ingen annan julexperimentexperterten, Patrik Norqvist den populäre fysikern från programmet Uppfinnarna i TV4, samt Sveriges mästerkock 2012, härliga Sigrid Bárány
Dessutom dyker Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg upp där vi minst anar det.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter