Janne Bylund och Tilde de Paula leder BingoLottos uppesittarkväll 23e dec

Foto Mathias Otterberg Foto Mathias Otterberg

 

Den 23e December är det uppesittarkväll i BingoLotto med massa bingospel och trevlig musik. 

 

 

Gästartister
Janne Bylund leder sändningen tillsammans med Tilde De Paula. Julmusik och andra härliga låtar framförs under kvällen av bland andra Sanna Nielsen, Magnus Carlsson, Sean Banan, Christer Sjögren, Lotta Engberg m fl.

 

 

 

Andra spännande gäster
Gäster i vårt julstökskök är bland andra folkkäre Peter Harryson, Annika Andersson komikern som kan leverera knasrepliker som ingen annan julexperimentexperterten, Patrik Norqvist den populäre fysikern från programmet Uppfinnarna i TV4, samt Sveriges mästerkock 2012, härliga Sigrid Bárány
Dessutom dyker Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg upp där vi minst anar det.

 

 

Bingolottos Uppesittarkväll sänds 23 december kl 19.30–00.00 i TV4.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter