Vilken Julsuccé med Christer, Lotta och Gunhild i Malmö !

Christian som driver och är ansvarig för Dansbandssidan.com begav sig denna lördagen mot Malmö för att gå på Christer Sjögrens julkonsert. Det blev en kväll man sent kommer att glömma, en kväll som innehöll många vackra julsånger med Lotta, Christer och Gunhild, låtar som  "White Christmas" "Silver Bells" och många fler. Christer och Lotta bjöd även på låten "Don't Let Me Down" som dom medverkade med i melodifestivalen. Efter cirka 60 min blev det en paus på 25 min och därefter bjöd Lotta på lite allsång till allas förtjusning där Lotta även hade en mini kamera bredvid ansiktet som filmade publiken, ett häftigt och uppskattat inslag från publiken. Gunhild bjöd sedan på en uppvisning utöver det vanliga med trumpet, klockspel samt steppdans, Liksom Lotta och Christer bjuder Gunhild väldigt mycket på sig själv och det är väldigt svårt att sitta still, vilken fart och fläkt i den tjejen "underbart"  ett gäng med 16 stycken barn bjöd även på 2 trevliga jullåtar under kvällen tillsammans med Lotta. Kvällen avslutades med låten "Ave Maria No Morro" med Christer Sjögren , och det finns bara ett ord att säga om detta, imponerade vacket WOW vilken avslutning. 

 

Tyvärr fanns ej möjlighet att träffa Christer denna kvällen men min skiva som jag släppte i Augusti överlämandes till Christer under kvällen av Turnéledaren. 2 låtar från Vikingarna fanns på denna skiva därför var det ett enkelt val att Christer skulle ha ett ex av denna ifrån mig / Christian 

 

Fullsatt på Malmö konserthus denna kväll. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter