Viking-Line lanserade idag sin nya hemsida

Idag den 7/11 lanserade Viking-Line sin nya hemsida på internet. En helt ny design samt att det nu blir lättare att hitta bland kryssningar, artister, erbjudanden och mycket annat. För att besöka den nya hemsida klicka här. / Dansbandssidan.com 

 

 

 

Cinderellas Dansbandsvecka 2013


Vinterns största dansbandsevenemang
Med nylagt dansgolv går startskottet för Cinderellas Dansbandsvecka 2013 som vi utvecklar tillsammans med Malung. För att alla ska få riktigt gott om svängrum bygger vi upp ett helt nytt och 600 kvadratmeter stort dansgolv i parkett på vårt evenemangsdäck. För mer information om vilka band som spelar ombord på dansbandsveckan klicka här

 

 

 

Utöver dans erbjuder Cinderella mat och logi, nöjen, underhållning och möjlighet till taxfreeshopping.

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter