Succéartad dansgala i Lund

Dansgala i Hjärup den 2/11 2012 blev en kväll med över 600 personer som kom. Stämningen var på mycket hög nivå och Wizex, Voize samt Danne Stråhed bjöd upp till dans hela kvällen. När klockan blev 18.00 serverades grillat samt buffé till dom som hade förbokat detta och enligt folk så var maten mycket god. Jag själv testade inte maten under kvällen utan det blev 3 koppar kaffe för min del då jag skulle filma non stopp i 90 minutter. Dessa filmer kommer in på Dansbandssidan.com allt eftersom under lördagen och söndagen. Jag vill sända ett extra stort tack till bandet Voize  som tog väl hand om mig under kvällen då jag fick snacka med grabbarna i lugn och ro i deras turnébuss samt att dom bjöd på godis och mycket trevligt sällskap, rent av ett minne för livet. Jag passade även på att byta några ord med Anna Sköld i Wizex och Eric Iversen som tog sig tid att snacka en liten stund alltid lika trevligt. För att sammanfatta kvällen så var det en succékväll rakt igenom med mycket värme och kärlek från både band och publik. Christian på Dansbandssidan.com tackar arrangör samt banden för en lyckad kväll och hoppas på en dansgala även 2013. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter