En ny intressant musikkonstellation har premiär i höst...

 

En ny intressant musikkonstellation har premiär i höst. Ann-Cathrine Wiklander som för en del år sedan var mycket populär sångerska med flera TV framträdanden och flera låtar på svensktoppen gör nu efterlängtad comeback och har börjat ett samarbete med pianisten Erik Lihm (Guldklavevinnare 2008 som Årets Keyboardist) i programmet "Äntligen är vi tillsammans". De flesta känner kanske Erik från hans 20 år med Vikingarna då det blev bl.a ca 50 TV framträdanden i Tyskland. Senaste TV framträdandet Erik gjorde var dock på egen hand förra året i matlagningsprogrammet "Halv åtta hos mej". Under det drygt 70 minuter långa programmet berättar Erik om sitt musikerliv blandat med många låtar som Ann-Cathrine sjunger. Vi får även höra en del av Ann-Cathrines turneminnen.Välkommen till en kväll med ett mycket varierat program som väcker minnen , lockar till skratt och där musiken tar stor plats.

 

Oktober

 

19 P4 Västernorrland live i studion i Sundsvall Erik o Ann-Cathrine Wiklander

21 JUNSELE Erik o Ann-Cathrine Wiklander
23 KRAMFORS Erik o Ann-Cathrine Wiklander
28 SOLLEFTEÅ Erik o Ann-Cathrine Wiklander

 

 

 

December
7 Arvika,Mikaelikyrkan Julkonsert med Tony Eriksson, Ann Cathrine Wiklander , Gunnar Wendel och Erik


8 Östmarks kyrka Julkonsert med Tony Eriksson, Ann Cathrine Wiklander , Gunnar Wendel och Erik

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter