Dansbandssidan besökte Cinderella 7-8/10

Söndagen den 7/10 begav sig Christian sig ombord på Cinderella med destination Finland. Denna kväll spelade Kindbergs och Hedins ombord på "Färjan" en mycket trevlig kväll med en massa härliga dansbandslåtar framförda av just dessa. På denna kryssningen var det mycket folk ombord, och jag tog chansen att testa buffématen ombord samt frukost och lunchbuffé,Mycket gott och bra kvalitet rakt igenom. Som förre detta kock ombord kände man sig hemma direkt på fartyget. Under kryssningen spelade även Andreas Wistrand i puben ombord och det uppskattades av många. Jag fick chansen till en liten pratstund med Joakim i Kindbergs samt Arne Bakken i Hedins. Mycket bra stämmning rakt igenom på hela båten under denna kryssning. Jag tackade för mig 02.00 och gick och la mig för att sedan gå upp 08,00 och ta en kopp kaffe innan det var dax att kolla in Per Nyberg som skulle framföra lite skärgårdsvisor, Per är kryssningsvärd ombord och en mycket mycket trevlig och väldigt populär sådan må jag säga, jag fick chansen att snacka bort en stund med Per och man inser verkligen att Per brinner för sitt jobb. Här nedan kan ni se en liten film som jag filmade medans Per framförde en väldigt fin låt. Dansbandssidan.com tackar Viking-Line, Hedins, Kindbergs och Andreas Wistrand för en trevlig kryssning. 

 

Bilder ifrån resan hittar ni om ni klickar här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter