Dansbandssidan besökte Dans in i Stockholm 6/10 2012

Dansbandssidan.com reste til Stockholm för att besöka Dans in. Det finns inte så många dansställen i Stockholm men att Dans in håller högsta klass råder det inget tvivel om. Vid 20 tiden på kvällen serverades en utomordentlig god buffé bestående av en massa godsaker och som rakt igenom smakade jättebra och som var vällagat. Personalen var mycket bemötesgående emot mig och alla andra och väldigt bra service vart man än gick. 21,30 drog Matz Bladhs igång kvällens dans, och det går verkligen inte at bli besviken när dessa grabbar bjuder på underbar och härlig dansbandsmusik. Dansbandssidan.com säget Tack till Dans in och hoppas vi ses snart igen / Christian 

 

 

Bilder från kvällen hittar ni om ni klickar här 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter