Nya outlet-butiken på Birka Paradise öppen


Nya outlet-butiken på Birka Paradise öppen

Butiken Quality Market, Sveriges och Östersjöns första flytande outlet, har nu slagit upp sina portar ombord på kryssningsfartyget Birka Paradise. Här kan alla Birka Cruises gäster shoppa kända märkesvaror till kraftigt rabatterade priser. – Vi är mycket stolta över vår nyinvigda butik, där vi säljer många fina varor och märken till mycket förmånliga priser jämfört med på land. Att shoppa är en stor del av upplevelsen när man kryssar med oss på Birka Paradise, och på Quality Market kan alla fynda något som passar dem, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikations- och marknadschef på Birka Cruises.

I butiken kan man fynda kläder, design, "home styling" och olika accessoarer. Några av märkena ombord är Quiksilver, Lundmyr, Kosta Boda, Panos och Sagaform, men fler och fler märken kommer att introduceras efter hand. Birka Cruises tax free-butik Freeport Shopping finns självklart kvar som vanligt, och erbjuder ett stort urval av godis, parfym, kosmetik, drycker, accessoarer och leksaker. Alla varor är givetvis skattefria vilket innebär 15-20 procent lägre priser än i land.

 

 

Om Birka Cruises


Birka Cruises, ett bolag i Eckerökoncernen, bedriver sedan 1971 passagerartrafik från Stockholm. Rederiet gör dygnskryssningar med Birka Paradise 7 dagar i veckan Stockholm-Mariehamn-Stockholm. Sommartid även weekendkryssningar till olika destinationer runt Östersjön. Kryssningsverksamheten är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Fartyget är Östersjöns mest miljöanpassade och uppfyller kraven på två nya miljöklasser Comfort Class och Clean Design. Mer information på .www.birka.se.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter